Cautam coleg!

JOB: OPERATOR MAGAZIN ONLINE

CANDIDATUL IDEAL

Ne dorim o colega/un coleg operator de comenzi online cu atributii in gestiunea primara a marfii (ambalare, organizare pe rafturi, preparare livrare, gestionarea relatiilor cu curierii, curatenie la locul de munca, organizarea depozitului in limitele atributiilor).

Este estential sa fii disciplinat, organizat, onest, deschis la informatii noi, dornic sa inveti si sa stii deja sa ai control asupra lucrurilor.

Experienta nu este o conditie, dar dorinta de a acumula experienta este.

Vrem sa fii capabil sa faci lucrurile relaxat, cu asumare, organizandu-ti singur/a locul de munca, dar dupa practica si regulile organizatiei.

Ne dorim sa fii implicat si cu dorinta de crestere. Este necesar sa ai spirit de echipa, sa fii organizat si sa ai constiinta lucrului bine facut (dar nu freaked out).

Ne-ar placea ca atunci cand esti cautat in timpul programului sa raspunzi cu " Daca nu e urgent, ne auzim dupa program. Ai grija de tine!". Daca vei avea lucruri urgente de rezolvat vom fi mai mult decat intelegatori pentru ca si pentru noi conteaza cel mai mult sa ai o stare psihica si fizica buna.

Suntem atenti la acele detalii mici care fac diferenta intre oameni si in functie de ele ne construim increderea in ei. Iar increderea este ceea ce ne dorim cel mai mult.

Ne mai dorim un lucru. In aceste momente provocatoare prin care trecem cu totii este esential sa intelegem ca unele gesturi simple fac diferenta: igiena, portul mastii si distantarea sociala pe cat este posibila la locul de munca, increderea in stiinta si tehnologiile care ne fac viata mai usoara si mai confortabila.

Pe scurt, credem ca pentru a fi colegul nostru trebuie sa fii o persoana muncitoare, sa ai un caracter frumos, o atitudine relaxata dar responsabila, spirit de echipa, respect pentru oameni si munca lor si tot ceea ce te mai face un om bun.

DESCRIEREA JOBULUI

Vei avea un job de opt ore, cu jumatate de ora pauza zilnic, de luni pana vineri. Este posibil ca uneori (exceptional) sa fie nevoie de ajutorul tau suplimentar; Acesta iti va fi recompensat suplimentar.

Vei avea de operat intr-un sistem care centralizeaza comenzile on-line. E simplu, dar pentru unele situatii va trebui sa iti pui inteligenta in concurenta cu computerul. Sa nu-ti faci griji, colegii te vor ajuta sa rezolvi ce nu vei putea sa realizezi singur pana la momentul la care vei fi independent, iar dorinta colegilor de a-ti sari in ajutor va deveni sacaitoare.

Va trebui sa fii foarte organizat si in depozit. Vom vrea de la tine sa ai sub control ce intra si ce iese, ce comenzi scoti si livrezi, ce ridica curierii, ce retururi aduc, ce si cata marfa ai pregatita in caz ca vine "tzunami".

Locul tau de munca va fi la cca. 10 km de oras, iar pentru asta iti decontam separat cheltuielile de transport. Iti oferim un loc curat si amenajat pentru luat masa, ca sa-ti faci o cafea sau un ceai, sa-ti poti pastra gustarile si alimentele de peste zi.

Iti oferim incredere, respect, ajutor, toate informatiile si obiectele de care ai nevoie ca sa iti faci treaba cu satisfactie, Tu iti aduci cu tine "doar" cei sapte ani de acasa.

DESCRIEREA FIRMEI

Suntem o companie care se ocupa de comert online si care de doi ani a inregistrat cresteri de la luna la luna (chiar si pe vreme de pandemie). Ne dorim sa pastram acest trend si de aceea vrem sa construim o echipa care sa preia treptat din responsabilitatile, provocarile si atributiile ce revin ca urmare a dezvoltarii. Oferim tot sprijinul necesar indeplinirii sarcinilor, ii motivam cat de mult pe colegi pentru a sti ca se pot concentra la ceea ce au de facut si dau maximum de randament.

Suntem orientati spre progres, iar pentru noi singurele drumuri luate sunt cele care urca.

Credem cu tarie ca intr-o companie angajatii sunt pe primul loc pentru ca dorinta lor de a munci si a scoate lucrurile la un bun sfarsit vine din felul in care sunt motivati si respectati.